Blefaroplastika

Blefaroplastika spada med najpogostejše plastično kirurške posege v področju glave in vratu, ki jo opravimo zaradi estetskih ali funkcionalnih indikacij.

Znaki staranja se na obrazu zelo kmalu pokažejo ravno v področju okoli oči. Pojavi se izraz utrujenih in žalostnih oči, izgled pa moti tudi presežek kože na vekah in izbočene maščobne blazinice okoli oči.

Z operacijo odstranimo odvečno kožo z vek, prerazporedimo in zmanjšamo maščobne blazinice okoli oči ter pogosto tudi učvrstimo ohlapno spodnjo veko. S tem dosežemo naraven, spočit in estetsko prijeten ter funkcionalen rezultat.

Blefaroplastiko lahko opravimo kot samostojen poseg ali v kombinaciji z popravo ptoze veke, dvigom obrvi ali s pomlajevanjem zgornjega in srednjega dela obraza.

blefaroplastika

Kje lahko opravim pregled?

Pregled pri Milošu Miloševiću, dr. med., specialistu plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije, lahko opravite v Slovenj Gradcu ali v Ljubljani. Na pregled se lahko naročite po telefonu 041 339 000, po elektronski pošti narocanje@estetika-milosevic.si ali preko spletnega obrazca.


Ob obisku Vam bomo prijazno svetovali glede ustreznega zdravljenja. Natančno Vam bomo pojasnili potek zdravljenja in okrevanja ter tudi tveganja in možne zaplete, ki lahko nastanejo ob predlaganem operativnem posegu.

Obravnava v naši ambulanti lahko poleg kliničnega pregleda vključuje tudi določene telesne meritve in fotografiranje. Prejeli boste ustrezna navodila glede predoperativnih preiskav.

Pred morebitnim posegom boste podpisali Soglasje za operativni poseg.

Prosimo Vas, da se za pregled in posvet naročite po telefonu 041 339 000, po elektronski pošti narocanje@estetika-milosevic.si ali preko spletnega obrazca.

Naročite se

    Želena lokacija pregleda *

    Vaše posredovane podatke bomo uporabili za namen odgovora na vsebino vašega sporočila. Podatke varujemo in obdelujemo v skladu s Pogoji zasebnosti.