Kontakt2019-08-18T23:42:09+00:00

SPLETNI OBRAZEC

Želena lokacija pregleda *

Vaše posredovane podatke bomo uporabili za namen odgovora na vsebino vašega sporočila. Podatke varujemo in obdelujemo v skladu s Pogoji zasebnosti.

KONTAKTNI PODATKI

ODPIRALNI ČAS

Delavniki med 8:00 in 19:00 uro,
po predhodnem dogovoru.

LOKACIJE

Za informacije in kontakt lahko pokličete vsak delovnik med 8:00 in 19:00 uro, na telefonsko številko 0590 34 110. Kontaktirate nas lahko tudi preko spletnega obrazca in preko elektronske pošte info@estetika-milosevic.si.

Za informacije preko spleta in elektronske pošte je pomembno, da nam sporočite svoje osebne podatke, številko mobilnega telefona, opis težave ali vaše vprašanje. V kolikor želite vzpostaviti kontakt z našimi sodelavci, nam to prosim sporočite. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V kolikor potrebujete nujno pomoč zdravnika, vam svetujemo, da pokličete na številko 112.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več