Spodnji body-lift

Kaj je spodnji body-lift?

(druga imena so: angl. »Circumeferential Belt Lipectomy«, »Lower Body-lift«, »Belt Lipectomy«, »Circumferential Abdominoplasty«)

Spodnji body-lift je dolgotrajen kirurški poseg, s katerim odstranimo odvečno kožo in podkožno maščevje iz srednjega in spodnjega dela trebuha, bokov, predela zunanjih stegen, zadnjice in s katerim po potrebi napnemo mišice sprednje trebušne stene. Na ta način učinkovito preoblikujemo področje trebuha in venerinega griča, zadnjice in zunanjih delov stegen ter poudarimo področje pasu. Operacija je namenjena zlasti pacientom po masivni izgubi telesne teže, ki imajo v področju spodnjega dela trupa in zunanjih stegen odvečno, povešeno in nagubano kožo ter s tem povezane estetske in/ali funkcionalne motnje.

Pri tej operaciji lahko kirurg uporabi različne operativne tehnike, poseg pa lahko kombinira tudi z ostalimi operacijami preoblikovanja telesa, vključno z liposukcijo.

Kje lahko opravim pregled?

Pregled pri Milošu Miloševiću, dr. med., specialistu plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije, lahko opravite v Slovenj Gradcu ali v Ljubljani. Na pregled se lahko naročite po telefonu 041 339 000, po elektronski pošti narocanje@estetika-milosevic.si ali preko spletnega obrazca.


Ob obisku Vam bomo prijazno svetovali glede ustreznega zdravljenja. Natančno Vam bomo pojasnili potek zdravljenja in okrevanja ter tudi tveganja in možne zaplete, ki lahko nastanejo ob predlaganem operativnem posegu.

Obravnava v naši ambulanti lahko poleg kliničnega pregleda vključuje tudi določene telesne meritve in fotografiranje. Prejeli boste ustrezna navodila glede predoperativnih preiskav.

Pred morebitnim posegom boste podpisali Soglasje za operativni poseg.

Prosimo Vas, da se za pregled in posvet naročite po telefonu 041 339 000, po elektronski pošti narocanje@estetika-milosevic.si ali preko spletnega obrazca.

Naročite se

    Želena lokacija pregleda *

    Vaše posredovane podatke bomo uporabili za namen odgovora na vsebino vašega sporočila. Podatke varujemo in obdelujemo v skladu s Pogoji zasebnosti.