Mnenja pacientov

Spoštovani,

spodaj lahko preberete mnenja nekaterih pacientov, ki so bili obravnavani pri nas. Če ste bili pri nas tudi Vi, Vas lepo prosimo, da svoje mnenje vpišete na dnu strani. Priznamo, da smo veseli pohval, a tudi kritike radi preberemo. Vaša mnenja nam veliko pomenijo, saj nam govorijo o našem delu in nam dajejo usmeritev za naprej.

Miloš Milošević, dr. med.

Spoštovani,  res bi se Vam rada vsem, še posebej Dr. Kunstu in Dr. Miloševiću iz srca zahvalila za vse, Sedaj bom 1 leto po Bariatrični  oparaciji, shujšala sem iz 118 kg na 71 kg in se počutim fenomenalno, zakaj se za to nisem odločila že prej, mi je zelo žal. Življenje se mi je spremenilo za 1000 procentov na bolje, nimam več bolečin itd…  Novembra 2019 sem prvič prišla k Vam in opravila vse preglede pred Bariatrično operacijo do konca leta 2019, operirana sem bila že februarja 2020 v Slovenj Gradcu, operiral me je Dr. Kunst. Če se ne bi vse tako hitro odvijalo, vprašanje, če se ne bi premislila, saj se dobro poznam, da mora pri meni vse teči hitro in brez zapletov,  za kar sta poskrbela Dr, Milošević in Dr. Kunst. Še enkrat hvala celotni ekipi v estetiki Milošević in v Bolnišnici Slovenj Gradec, res te vsi prijazni in strokovni. Želim Vam vse dobro še naprej. HVALA.

O.K., 1967, Ljubljana
Spoštovane/Spoštovani,
Za lepoto duše lahko poskrbimo sami, pri lepoti telesa pa vam lahko pomaga-jaz ga kličem “Gospod Miloš.” Leta 2014 sem se osvobodila vseh predsodkov o tem kaj si misli družba o mojih odločitvah, mojem življenju in posledično mojih željah. Notranjost pravijo da se nehote, tudi če se tega ne zavedamo odraža navzven. Tiste malenkosti zunanjosti, ki ti dajo popolno sliko v ogledalu, pa žal za njih ne moreš poskrbeti sam/sama, pa naj vstopi na tvojo pot “Gospod Miloš.” Npr.v meni je bila ves čas želja po bolj polnih ustnicah. Koroška, oh moja predsodkov drugačnosti polna Koroška. Ampak….prišlo je leto 2014 in izpolnitev mojih želja. Glede na to, da sem od malih nog dekle, ki strmi k simetrijam, perfekcionizmu in vsemu kar naredi nekoga popolno, sem tudi tukaj dolgo iskala in raziskovala kateri lepotni kirurg bi meni osebno ustrezal dolgoročno. In tako se je “najina”pot začela, ki pa se je razvila v skupno strmenje k moji mali obsesiji “perfekcionizma.” Sedaj so se začele tudi male gubice, ki jih uspešno zatirama z botulin toksinom in ustnice so prfekt;). Gospod Miloš mi je uspešno sledil pri vseh mojih “nerealnih željah”, včasih me je moral tudi prizemljiti in zavrniti in zato sem mu izjemno hvaležna, kajti v naših glavah se razvija želja, citiram njega “kapljica čez rob” pa se nesramno skriva za to potešitvijo želja  in v primeru kjer lepotni kirurg ni profesionalen so lahko posledice boleče. Vsakemu želim, da najde pot do te lepotne kirurgije, pusti pomisleke pred vrati in se prepusti rokam vrhunskega človeka, ki vas bo z nasmehom ter razumom pospremil na prvi in na vse ostale lepotne posege. Bodite drzne, bodite VSE KAR SI ŽELITE, skočite iz lupine, obdane z družbo in nepotrebnimi ovirami na poti do lastnega zadovoljstva in drage moje punce:”Postanite lepe tudi brez instagram filtra.” ONE LIFE PEOPLE in g.Miloš iz srca hvala, ker skrbite za moj look že 5let.
T.K., 1988, Slovenj Gradec
Po 11 letih od poškodbe ugotovijo, da je bila poškodba nepravilno sanirana s strani UKC. Rečeno mi je bilo, da bo bolje, pa kljub temu prsti mravljinčijo ter so mrzli. Stvari še kar padajo iz dlani.
Po pregledu pri dr. Milošević ter njegovih napotkih sedaj zopet verjamem, da bo enkrat končno bolje.- vsekakor zgolj z njegovo  strokovnostjo ter pomočjo.
A.L., 1974, Ljubljana

Pri vas sem bila zaradi debelosti. Dr. Kunst mi je na prvem pregledu na kratko povedal kaj vse moram storiti, da bom operirana. Vse preglede sem opravila pri vas in bila čez nekaj mesecev že operirana pri dr. Kunstu – by pass. Preteklo je že skoraj leto dni od operacije, shujšala sem 46 kg. Upam, da izgubim še kakih 10 kg, da pridem na svojo težo pred porodom. Ne znam povedat kako hvaležna sem dr. Kunstu in celotni ekipi za vse. Življenje se mi je čisto spremenilo in če bi vedela, da bo tako, bi se za operacijo odločila že prej!

J. K., 1978, Ljubljana

Zelo prijazno osebje, ki si vzame čas za pacienta. Hvala celotni ekipi! Pa odlično kavico ste skuhali :-)

L.A., 1972, Kotlje

V Estetiko Milošević sem prišla izrezat znamenje na hrbtu, ki mi je pričelo rasti. Ne znam povedat kako zelo me je bilo strah, da nimam melanoma. Dr. Milošević mi je znamenje takoj odstranil, nato pa sem 2 tedna grizla nohte in čakala na histologijo. K sreči ni bilo kaj posebnega- še sreča! Hvala celi ekipi za prijaznost in odlično opravljeno delo, posebej pa bi se rada zahvalila dr. Miloševiću, ki me je znal pomiriti, ko mi je bilo najhuje. Hvala vam!!!

N.B., 1966, Slovenj Gradec

K dr. Miloševiću sem prišel ker me je bolel palec na roki. Dobil sem blokado in že po nekaj dneh se mi je stanje precej izboljšalo. Verjamem, da injekcija pomaga, a vseeno vse pohvale za dr. Miloševića, ki je delo opravil strokovno in prijazno.

R.N., 1954, Slovenj Gradec

Pri vas ste mi operirali sindrom karpalnega kanala na levem zapestju. Ker slabo prenašam igle me je bilo operacije malo strah, a sem se pri vas povsem sprostil in operacija je minila tik tak. Hvala sestri Renati in dr. Miloševiću za dobro skrb tudi po posegu. Hvala bogu mi prsti sedaj ne mrtvijo več in lahko normalno spim. Pozdrav.

L.Z., 1959, Mislinja

Na kratko, operirala sem prsi pri dr. Miloševiću in priznam, da sem zelo zadovoljna. Srčno upam, da bo rezultat trajal…

E.Z., 1972, Medvode

14 mesecev po operaciji iz začetne teže 136 kg na 83 kg, razlika 53 kg. Takrat se še nisem zavedala sprememb, ko sem se odločala, vedela sem samo kaj hočem in da moram slediti navodilom. Prehrana, gibanje in nov način življenja, drugače bodo kile prišle nazaj. Pri tem se moram zahvaliti celotni družini, ki me je podpirala in stala ob strani. Največja zahvala pa gre operaterju g.dr. Kunstu za opravljen poseg v UKC Ljubljana in tudi vsemu osebju, ki je sodelovalo. Vsem, ki se odločate ali oklevate glede operacije, pogumno naprej, tudi sama sem upala, da mi bo uspelo sami, pa vedno sem se vrtela v začaranem krogu. Danes sem srečna, polna energije in veselja, ni mi žal, ker uspeh je zagotovljen in s tem nov način življenja, žal mi je le to, da se nisem prej odločila.

I.D., 1959, Celje
Spoštovani dr.med Miloš,
Kar tri mesece je trajalo moje zdravljenje pri osebnem zdravniku, nič ni pomagalo. Potem sem izvedela za vašo ordinacijo, kjer ste mi po treh mesecih zelo hudih bolečin vnetja v desnem zapestju naredili blokado, ki mi je pomagala. Po mesecu dni ste opravili še operacijo sindroma karpalnega kanala desne roke. Roka počasi dobiva na moči in sem zelo zadovoljna, bolečin in mravljinčenja sploh ni več. Moram pa omeniti potek operacije, ki je potekala strokovno, sproščeno, glasbeno, z vašim nasmehom in zelo prijaznimi sodelavkami.  Vi ste zdravnik, ki s svojo prijaznostjo in dobrim delom resnično lahko dela čudeže. Obisk pri vas je naložba za vsakega posameznika, zase. Hvala vam iz srca, ostanite nasmejani.
L.Z., 1971, Slovenj Gradec

Oddaj mnenje