Mnenja pacientov2019-02-08T22:42:56+00:00

Mnenja pacientov

Naročanje

Spoštovani,

spodaj lahko preberete mnenja nekaterih pacientov, ki so bili nedavno obravnavani pri nas. Če ste bili pri nas tudi Vi, Vas lepo prosimo, da svoje mnenje vpišete na dnu strani. Priznamo, da smo veseli pohval, a tudi kritike radi preberemo. Vaša mnenja nam veliko pomenijo, saj nam govorijo o našem delu in nam dajejo usmeritev za naprej.

Miloš Milošević, dr. med.

Pri vas sem bila zaradi debelosti. Dr. Kunst mi je na prvem pregledu na kratko povedal kaj vse moram storiti, da bom operirana. Vse preglede sem opravila pri vas in bila čez nekaj mesecev že operirana pri dr. Kunstu – by pass. Preteklo je že skoraj leto dni od operacije, shujšala sem 46 kg. Upam, da izgubim še kakih 10 kg, da pridem na svojo težo pred porodom. Ne znam povedat kako hvaležna sem dr. Kunstu in celotni ekipi za vse. Življenje se mi je čisto spremenilo in če bi vedela, da bo tako, bi se za operacijo odločila že prej!

J. K., 1978, Ljubljana

Zelo prijazno osebje, ki si vzame čas za pacienta. Hvala celotni ekipi! Pa odlično kavico ste skuhali 🙂

L.A., 1972, Kotlje

V Estetiko Milošević sem prišla izrezat znamenje na hrbtu, ki mi je pričelo rasti. Ne znam povedat kako zelo me je bilo strah, da nimam melanoma. Dr. Milošević mi je znamenje takoj odstranil, nato pa sem 2 tedna grizla nohte in čakala na histologijo. K sreči ni bilo kaj posebnega- še sreča! Hvala celi ekipi za prijaznost in odlično opravljeno delo, posebej pa bi se rada zahvalila dr. Miloševiću, ki me je znal pomiriti, ko mi je bilo najhuje. Hvala vam!!!

N.B., 1966, Slovenj Gradec

K dr. Miloševiću sem prišel ker me je bolel palec na roki. Dobil sem blokado in že po nekaj dneh se mi je stanje precej izboljšalo. Verjamem, da injekcija pomaga, a vseeno vse pohvale za dr. Miloševića, ki je delo opravil strokovno in prijazno.

R.N., 1954, Slovenj Gradec

Pri vas ste mi operirali sindrom karpalnega kanala na levem zapestju. Ker slabo prenašam igle me je bilo operacije malo strah, a sem se pri vas povsem sprostil in operacija je minila tik tak. Hvala sestri Renati in dr. Miloševiću za dobro skrb tudi po posegu. Hvala bogu mi prsti sedaj ne mrtvijo več in lahko normalno spim. Pozdrav.

L.Z., 1959, Mislinja

Na kratko, operirala sem prsi pri dr. Miloševiću in priznam, da sem zelo zadovoljna. Srčno upam, da bo rezultat trajal…

E.Z., 1972, Medvode

14 mesecev po operaciji iz začetne teže 136 kg na 83 kg, razlika 53 kg. Takrat se še nisem zavedala sprememb, ko sem se odločala, vedela sem samo kaj hočem in da moram slediti navodilom. Prehrana, gibanje in nov način življenja, drugače bodo kile prišle nazaj. Pri tem se moram zahvaliti celotni družini, ki me je podpirala in stala ob strani. Največja zahvala pa gre operaterju g.dr. Kunstu za opravljen poseg v UKC Ljubljana in tudi vsemu osebju, ki je sodelovalo. Vsem, ki se odločate ali oklevate glede operacije, pogumno naprej, tudi sama sem upala, da mi bo uspelo sami, pa vedno sem se vrtela v začaranem krogu. Danes sem srečna, polna energije in veselja, ni mi žal, ker uspeh je zagotovljen in s tem nov način življenja, žal mi je le to, da se nisem prej odločila.

I.D., 1959, Celje
Spoštovani dr.med Miloš,
Kar tri mesece je trajalo moje zdravljenje pri osebnem zdravniku, nič ni pomagalo. Potem sem izvedela za vašo ordinacijo, kjer ste mi po treh mesecih zelo hudih bolečin vnetja v desnem zapestju naredili blokado, ki mi je pomagala. Po mesecu dni ste opravili še operacijo sindroma karpalnega kanala desne roke. Roka počasi dobiva na moči in sem zelo zadovoljna, bolečin in mravljinčenja sploh ni več. Moram pa omeniti potek operacije, ki je potekala strokovno, sproščeno, glasbeno, z vašim nasmehom in zelo prijaznimi sodelavkami.  Vi ste zdravnik, ki s svojo prijaznostjo in dobrim delom resnično lahko dela čudeže. Obisk pri vas je naložba za vsakega posameznika, zase. Hvala vam iz srca, ostanite nasmejani.
L.Z., 1971, Slovenj Gradec

Oddaj mnenje

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Cookie policy