Zgornji body-lift

Kaj je zgornji body-lift?

Zgornji body-lift je dolgotrajen kirurški poseg, ki je namenjena pacientom po masivnem hujšanju, ki imajo ohlapno kožo v zgornjem delu trupa, na nadlahteh in imajo povešene dojke ter imajo s tem povezane estetske in/ali funkcionane motnje. S posegom izrežemo kožne gube in preoblikujemo področje nadlahti, hrbta, zunanjih predelov prsnega koša in dojk.

Zgornji body-lift naredimo z uporabo različnih operativnih tehnik, poseg pa lahko kombiniramo tudi z ostalimi operacijami preoblikovanja telesa, vključno z liposukcijo.

Kje lahko opravim pregled?

Pregled pri Milošu Miloševiću, dr. med., specialistu plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije, lahko opravite v Slovenj Gradcu ali v Ljubljani. Na pregled se lahko naročite po telefonu 041 339 000, po elektronski pošti narocanje@estetika-milosevic.si ali preko spletnega obrazca.


Ob obisku Vam bomo prijazno svetovali glede ustreznega zdravljenja. Natančno Vam bomo pojasnili potek zdravljenja in okrevanja ter tudi tveganja in možne zaplete, ki lahko nastanejo ob predlaganem operativnem posegu.

Obravnava v naši ambulanti lahko poleg kliničnega pregleda vključuje tudi določene telesne meritve in fotografiranje. Prejeli boste ustrezna navodila glede predoperativnih preiskav.

Pred morebitnim posegom boste podpisali Soglasje za operativni poseg.

Prosimo Vas, da se za pregled in posvet naročite po telefonu 041 339 000, po elektronski pošti narocanje@estetika-milosevic.si ali preko spletnega obrazca.

Naročite se

    Želena lokacija pregleda *

    Vaše posredovane podatke bomo uporabili za namen odgovora na vsebino vašega sporočila. Podatke varujemo in obdelujemo v skladu s Pogoji zasebnosti.