Zgornji body-lift

Naročanje

Kaj je zgornji body-lift?

Zgornji body-lift je dolgotrajen kirurški poseg, ki je namenjena pacientom po masivnem hujšanju, ki imajo ohlapno kožo v zgornjem delu trupa, na nadlahteh in imajo povešene dojke ter imajo s tem povezane estetske in/ali funkcionane motnje. S posegom izrežemo kožne gube in preoblikujemo področje nadlahti, hrbta, zunanjih predelov prsnega koša in dojk.

Zgornji body-lift naredimo z uporabo različnih operativnih tehnik, poseg pa lahko kombiniramo tudi z ostalimi operacijami preoblikovanja telesa, vključno z liposukcijo.

Kje lahko opravim pregled pri vas?

Pregled pri dr. Miloševiću lahko opravite v Slovenj Gradcu in v Ljubljani.


Ob obisku Vam bomo prijazno svetovali glede ustreznega zdravljenja. Natančno Vam bomo pojasnili potek zdravljenja in okrevanja ter tudi tveganja in možne zaplete, ki lahko nastanejo ob predlaganem operativnem posegu.

Obravnava v naši ambulanti lahko poleg kliničnega pregleda vključuje tudi določene telesne meritve in fotografiranje. Prejeli boste ustrezna navodila glede predoperativnih preiskav. Pred morebitno operacijo boste podpisali soglasje za poseg.

Prosimo Vas, da se za pregled in posvet naročite po telefonu 0590 34 110, vsak dan med 8 in 19 uro, ali po spletu.

Naročite se

Želena lokacija pregleda *

Vaše posredovane podatke bomo uporabili za namen odgovora na vsebino vašega sporočila. Podatke varujemo in obdelujemo v skladu s Pogoji zasebnosti.