Interna medicina

Naročanje

Spoštovani obiskovalci!

Pri obravnavi pacientov dosledno upoštevamo vse predpisane ukrepe glede zaščite pred okužbo s SARS-Cov-2, ki sta jih izdala Ministrstvo za zdravje ter Nacionalni inštitut za javno zdravje Republike Slovenije.

Za naročanje in informacije pokličite na 041 339 000.

Interna medicina

Interna medicina je veja medicine, ki se ukvarja s preventivo, diagnostiko in nekirurškim zdravljenjem bolezni notranjih organov pri odraslih. Zaradi obsežnosti se deli v več podvrst-subspecialnosti, ki so omejene na posamezne organske sisteme:

 • kardiologija (srce),
 • pulmologija (pljuča),
 • gastroenterologija (prebavni trakt),
 • endokrinologija (žleze z notranjim izločanjem),
 • revmatologija (sklepi, mišice in vezivo),
 • hematologija (kri),
 • nefrologija (ledvice).

interna medicinaKako naj se pripravim na pregled?

Pred pregledom si uredite vse izvide dosedanjega zdravljenja. Na list si napišite vsa zdravila, ki jih redno jemljete ter tudi vsa vprašanja, ki bi jih radi naslovili zdravniku. V kolikor imate sveže laboratorijske izvide, EKG posnetek ali RTG slike, jih prav tako prinesite s seboj na pregled.

Kje lahko opravim pregled?

Pregled pri Evi Zemljič, dr. med., specialistki interne medicine, lahko opravite v Slovenj Gradcu. Na pregled se lahko naročite po telefonu 041 339 000, po elektronski pošti narocanje@estetika-milosevic.si ali preko spletnega obrazca.


Ob obisku Vam bomo prijazno svetovali glede ustreznega zdravljenja. Natančno Vam bomo pojasnili potek zdravljenja in okrevanja ter tudi tveganja in možne zaplete, ki lahko nastanejo ob predlaganem operativnem posegu.

Obravnava v naši ambulanti lahko poleg kliničnega pregleda vključuje tudi določene telesne meritve in fotografiranje. Prejeli boste ustrezna navodila glede predoperativnih preiskav.

Pred morebitnim posegom boste podpisali Soglasje za operativni poseg.

Prosimo Vas, da se za pregled in posvet naročite po telefonu 041 339 000, po elektronski pošti narocanje@estetika-milosevic.si ali preko spletnega obrazca.

Naročite se

  Želena lokacija pregleda *

  Vaše posredovane podatke bomo uporabili za namen odgovora na vsebino vašega sporočila. Podatke varujemo in obdelujemo v skladu s Pogoji zasebnosti.