Preoblikovanje telesa po masivnem hujšanju

Komu je namenjano kirurško preoblikovanje telesa po hujšanju?

Operacije preoblikovanja telesa po masivnem hujšanju so namenjene pacientom po masivni izgubi telesne teže, ki zaradi odvečne in viseče kože niso zadovoljni s svojo podobo in/ali imajo funkcionalne težave pri oblačenju, hoji, športnih aktivnostih ali imajo ponavljajoča se vnetja v kožnih gubah.

Ti posegi niso namenjene kirurškemu zdravljenju debelosti. Temu se posveča bariatrična kirurgija.

Kaj dosežemo z operacijo?

Z operacijami preoblikovanja telesa odstranimo odvečno kožo in lokalne depozite podkožnega maščevja ter popravimo konturne nepravilnosti na telesu. To dosežemo z različnimi operacijami, po navadi v ločenih sejah.

preoblikovanje telesa po masivnem hujšanju, skica prej in potemS katerimi vrstami operacij izvedemo preoblikovanje telesa po masivnem hujšanju?

Operacije za preoblikovanje telesa po masivnem hujšanju vključujejo:

Kje lahko opravim pregled?

Pregled pri Milošu Miloševiću, dr. med., specialistu plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije, lahko opravite v Slovenj Gradcu ali v Ljubljani. Na pregled se lahko naročite po telefonu 041 339 000, po elektronski pošti narocanje@estetika-milosevic.si ali preko spletnega obrazca.


Ob obisku Vam bomo prijazno svetovali glede ustreznega zdravljenja. Natančno Vam bomo pojasnili potek zdravljenja in okrevanja ter tudi tveganja in možne zaplete, ki lahko nastanejo ob predlaganem operativnem posegu.

Obravnava v naši ambulanti lahko poleg kliničnega pregleda vključuje tudi določene telesne meritve in fotografiranje. Prejeli boste ustrezna navodila glede predoperativnih preiskav.

Pred morebitnim posegom boste podpisali Soglasje za operativni poseg.

Prosimo Vas, da se za pregled in posvet naročite po telefonu 041 339 000, po elektronski pošti narocanje@estetika-milosevic.si ali preko spletnega obrazca.

Naročite se

    Želena lokacija pregleda *

    Vaše posredovane podatke bomo uporabili za namen odgovora na vsebino vašega sporočila. Podatke varujemo in obdelujemo v skladu s Pogoji zasebnosti.