Preoblikovanje telesa po masivnem hujšanju

Naročanje

Komu je namenjano kirurško preoblikovanje telesa po hujšanju?

Operacije preoblikovanja telesa po masivnem hujšanju so namenjene pacientom po masivni izgubi telesne teže, ki zaradi odvečne in viseče kože niso zadovoljni s svojo podobo in/ali imajo funkcionalne težave pri oblačenju, hoji, športnih aktivnostih ali imajo ponavljajoča se vnetja v kožnih gubah.

Ti posegi niso namenjene kirurškemu zdravljenju debelosti. Temu se posveča bariatrična kirurgija.

preoblikovanje telesa po masivnem hujšanjuKaj dosežemo z operacijo?

Z operacijami preoblikovanja telesa odstranimo odvečno kožo in lokalne depozite podkožnega maščevja ter popravimo konturne nepravilnosti na telesu. To dosežemo z različnimi operacijami, po navadi v ločenih sejah.

S katerimi vrstami operacij izvedemo preoblikovanje telesa po masivnem hujšanju?

Operacije za preoblikovanje telesa po masivnem hujšanju vključujejo:

Kje lahko opravim pregled pri vas?

Pregled pri dr. Miloševiću lahko opravite v Slovenj Gradcu in v Ljubljani.


Ob obisku Vam bomo prijazno svetovali glede ustreznega zdravljenja. Natančno Vam bomo pojasnili potek zdravljenja in okrevanja ter tudi tveganja in možne zaplete, ki lahko nastanejo ob predlaganem operativnem posegu.

Obravnava v naši ambulanti lahko poleg kliničnega pregleda vključuje tudi določene telesne meritve in fotografiranje. Prejeli boste ustrezna navodila glede predoperativnih preiskav. Pred morebitnim posegom boste podpisali soglasje za operacijo.

Prosimo Vas, da se za pregled in posvet naročite po telefonu 0590 34 110, vsak dan med 8 in 19 uro, ali po spletu.

Naročite se

Želena lokacija pregleda *

Vaše posredovane podatke bomo uporabili za namen odgovora na vsebino vašega sporočila. Podatke varujemo in obdelujemo v skladu s Pogoji zasebnosti.