Operacija nadlahti

Kaj pomeni operacija nadlahti?

Operacija nadlahti ali brahioplastika je poseg, s katerim preoblikujemo nadlahti od pazduhe do komolca. Z odstranitvijo odvečne in viseče kože ter podkožnega maščevja dosežemo pravilno obliko nadlahti, koža pa postane napeta in gladka.

Rezultati operacije so trajni, v kolikor pacient vzdržuje stabilno telesno težo in dobro telesno pripravljenost. S staranjem se tonus kože lahko nekoliko zmanjša, kar lahko privede do ponovne ohlapnosti in slabših kontur nadlahti.

Kje lahko opravim pregled?

Pregled pri Milošu Miloševiću, dr. med., specialistu plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije, lahko opravite v Slovenj Gradcu ali v Ljubljani. Na pregled se lahko naročite po telefonu 041 339 000, po elektronski pošti narocanje@estetika-milosevic.si ali preko spletnega obrazca.


Ob obisku Vam bomo prijazno svetovali glede ustreznega zdravljenja. Natančno Vam bomo pojasnili potek zdravljenja in okrevanja ter tudi tveganja in možne zaplete, ki lahko nastanejo ob predlaganem operativnem posegu.

Obravnava v naši ambulanti lahko poleg kliničnega pregleda vključuje tudi določene telesne meritve in fotografiranje. Prejeli boste ustrezna navodila glede predoperativnih preiskav.

Pred morebitnim posegom boste podpisali Soglasje za operativni poseg.

Prosimo Vas, da se za pregled in posvet naročite po telefonu 041 339 000, po elektronski pošti narocanje@estetika-milosevic.si ali preko spletnega obrazca.

Vsebino lahko delite z drugimi ...

Naročite se

    Želena lokacija pregleda *

    Vaše posredovane podatke bomo uporabili za namen odgovora na vsebino vašega sporočila. Podatke varujemo in obdelujemo v skladu s Pogoji zasebnosti.