Operacija nadlahti

Naročanje

Kaj pomeni operacija nadlahti?

Operacija nadlahti ali brahioplastika je poseg, s katerim preoblikujemo nadlahti od pazduhe do komolca. Z odstranitvijo odvečne in viseče kože ter podkožnega maščevja dosežemo pravilno obliko nadlahti, koža pa postane napeta in gladka.

Rezultati operacije so trajni, v kolikor pacient vzdržuje stabilno telesno težo in dobro telesno pripravljenost. S staranjem se tonus kože lahko nekoliko zmanjša, kar lahko privede do ponovne ohlapnosti in slabših kontur nadlahti.


Ob obisku Vam bomo prijazno svetovali glede ustreznega zdravljenja. Natančno Vam bomo pojasnili potek zdravljenja in okrevanja ter tudi tveganja in možne zaplete, ki lahko nastanejo ob predlaganem operativnem posegu.

Obravnava v naši ambulanti lahko poleg kliničnega pregleda vključuje tudi določene telesne meritve in fotografiranje. Prejeli boste ustrezna navodila glede predoperativnih preiskav.

Prosimo Vas, da se za pregled in posvet naročite po telefonu 0590 34 110, vsak dan med 8 in 19 uro, ali po spletu.

Naročite se

Želena lokacija pregleda *

Vaše posredovane podatke bomo uporabili za namen odgovora na vsebino vašega sporočila. Podatke varujemo in obdelujemo v skladu s Pogoji zasebnosti.