Povečanje ustnic

Naročanje

Povečanje ustnic že od 190 EUR!

V letu 2019 vam nudimo ugodne cene obraznega pomlajevanja s hialuronsko kislino, vrhunskega proizvajalca Juvederm.

hialuronska kislina, hialuronska kislina forumKomu je namenjeno povečanje ustnic?

Za poseg se odločijo v glavnem ženske, ki si želijo povečati volumen svojih ustnic ali pa si želijo povrniti naravno, mladostno obliko ter volumen. Povečanje ustnic pa je namenjeno tudi moškim, ki z volumnom in obliko svojih ustnic niso zadovoljni.

Hialuronska kislina nam omogoča tudi korekcijo konturnih nepravilnosti ustnic, ki nastanejo zaradi poškodbe, bolezni ali prirojenih anomalij.

Kako se opravi poseg?

Gre za minimalno invaziven poseg, ki je v rokah licenciranega strokovnjaka tudi zelo varen. Pred posegom temeljito očistimo in razkužimo kožo obraza in nato s sterilno tehniko hialuronsko kislino injiciramo v tiste predele ustnic, ki jih želimo poudariti. Poseg traja približno 20 minut, nov izgled ustnic pa lahko ocenite že takoj po posegu.

Ali se poseg lahko kombinira z drugimi nekirurškimi tehnikami pomlajevanja?

Da, povečanje ustnic večkrat kombiniramo z glajenjem obraznih gubic z botoksom, korekcijo volumna lic ali s korekcijo podočnjakov. V isti obravnavi lahko opravimo tudi kemični piling obraza.

Ali povečanje ustnic boli?

Ustnice so zelo dobro oživčene in zbadanje vanje povzroča zmerne bolečine. Bolečina takoj po vbrizganju polnila izgine, saj polnilo poleg hialuronske kisline vsebuje tudi nekaj lokalnega anestetika.

Pred posegom lahko ustnice namažemo z anestetično kremo in tako zbadanja skoraj ne čutite. Če želite, da vam ustnice pred posegom namažemo z anestetično kremo, je to potrebno povedati pred posegom, najbolje, ko se naročate na poseg.

povečanje ustnic, ustniceKako dolgo traja učinek povečanja ustnic s hialuronsko kislino?

Hialuronska kislina je sestavni del našega telesa in tako v telesu obstaja tudi encim, ki hialuronsko kislino razgrajuje. Ta encim se imenuje hialuronidaza. Tkivno polnilo je tako podvrženo razgradnji že kmalu po vbrizganju. Hialuronska kislina proizvajalca Juvederm ima zaradi posebne zgradbe relativno dolgo obstojnost v tkivih in se razgradi v približno enem letu.

Na koliko časa je priporočljivo ponoviti povečanje ustnic?

Glede na to, da se tkivno polnilo v celoti razgradi v približno letu dni, je dodatno povečanje ustnic smiselno ponavljati na približno pol leta, da ne prihaja do velikih sprememb v obliki in volumnu ustnic.


Ob obisku Vam bomo prijazno svetovali glede ustreznega zdravljenja. Natančno Vam bomo pojasnili potek zdravljenja in okrevanja ter tudi tveganja in možne zaplete, ki lahko nastanejo ob predlaganem posegu.

Obravnava v naši ambulanti lahko poleg kliničnega pregleda vključuje tudi določene telesne meritve in fotografiranje. Pred posegom boste podpisali soglasje za poseg.

Prosimo Vas, da se za pregled in posvet naročite po telefonu, vsak dan med 8 in 19 uro, ali po spletu.

Naročite se

Želena lokacija pregleda *

Vaše posredovane podatke bomo uporabili za namen odgovora na vsebino vašega sporočila. Podatke varujemo in obdelujemo v skladu s Pogoji zasebnosti.