Povečanje ustnic

Povečanje ustnic že od 190 EUR !

V letu 2020 vam nudimo ugodne cene obraznega pomlajevanja s hialuronsko kislino, vrhunskega proizvajalca Juvederm.

hialuronska kislina, hialuronska kislina forumKomu je namenjeno povečanje ustnic?

Za poseg se odločijo v glavnem ženske, ki si želijo povečati volumen svojih ustnic ali pa si želijo povrniti naravno, mladostno obliko ter volumen. Povečanje ustnic pa je namenjeno tudi moškim, ki z volumnom in obliko svojih ustnic niso zadovoljni.

Hialuronska kislina nam omogoča tudi korekcijo konturnih nepravilnosti ustnic, ki nastanejo zaradi poškodbe, bolezni ali prirojenih anomalij.

Kako se opravi poseg?

Gre za minimalno invaziven poseg, ki je v rokah licenciranega strokovnjaka tudi zelo varen. Pred posegom temeljito očistimo in razkužimo kožo obraza in nato s sterilno tehniko hialuronsko kislino injiciramo v tiste predele ustnic, ki jih želimo poudariti. Poseg traja približno 20 minut, nov izgled ustnic pa lahko ocenite že takoj po posegu.

Ali se poseg lahko kombinira z drugimi nekirurškimi tehnikami pomlajevanja?

Da, povečanje ustnic večkrat kombiniramo z glajenjem obraznih gubic z botoksom, korekcijo volumna lic ali s korekcijo podočnjakov. V isti obravnavi lahko opravimo tudi kemični piling obraza.

Ali povečanje ustnic boli?

Ustnice so zelo dobro oživčene in zbadanje vanje povzroča zmerne bolečine. Bolečina takoj po vbrizganju polnila izgine, saj polnilo poleg hialuronske kisline vsebuje tudi nekaj lokalnega anestetika.

Pred posegom lahko ustnice namažemo z anestetično kremo in tako zbadanja skoraj ne čutite. Če želite, da vam ustnice pred posegom namažemo z anestetično kremo, je to potrebno povedati pred posegom, najbolje, ko se naročate na poseg.

povečanje ustnic, ustniceKako dolgo traja učinek povečanja ustnic s hialuronsko kislino?

Hialuronska kislina je sestavni del našega telesa in tako v telesu obstaja tudi encim, ki hialuronsko kislino razgrajuje. Ta encim se imenuje hialuronidaza. Tkivno polnilo je tako podvrženo razgradnji že kmalu po vbrizganju. Hialuronska kislina proizvajalca Juvederm ima zaradi posebne zgradbe relativno dolgo obstojnost v tkivih in se razgradi v približno enem letu.

Na koliko časa je priporočljivo ponoviti povečanje ustnic?

Glede na to, da se tkivno polnilo v celoti razgradi v približno letu dni, je dodatno povečanje ustnic smiselno ponavljati na približno pol leta, da ne prihaja do velikih sprememb v obliki in volumnu ustnic.

Koliko stane povečanje ustnic?

Cena povečanje ustnic z 0,55 ml preparata hialuronske kisline (Juvederm Smile) stane 190 EUR. 

Povečanje ustnic z 1 ml preparata hialuronske kisline (Juvederm Volift ali Volbela) stane 350 EUR.

Specialistični pregled je brezplačen, če se ob pregledu opravi tudi poseg, sicer stane 60 EUR.

Kje lahko opravim pregled?

Pregled pri Milošu Miloševiću, dr. med., specialistu plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije, lahko opravite v Slovenj Gradcu ali v Ljubljani. Na pregled se lahko naročite po telefonu 041 339 000, po elektronski pošti narocanje@estetika-milosevic.si ali preko spletnega obrazca.


Ob obisku Vam bomo prijazno svetovali glede ustreznega zdravljenja. Natančno Vam bomo pojasnili potek zdravljenja in okrevanja ter tudi tveganja in možne zaplete, ki lahko nastanejo ob predlaganem operativnem posegu.

Obravnava v naši ambulanti lahko poleg kliničnega pregleda vključuje tudi določene telesne meritve in fotografiranje. Prejeli boste ustrezna navodila glede predoperativnih preiskav.

Pred morebitnim posegom boste podpisali Soglasje za operativni poseg.

Prosimo Vas, da se za pregled in posvet naročite po telefonu 041 339 000, po elektronski pošti narocanje@estetika-milosevic.si ali preko spletnega obrazca.

Vsebino lahko delite z drugimi ...

Naročite se

    Želena lokacija pregleda *

    Vaše posredovane podatke bomo uporabili za namen odgovora na vsebino vašega sporočila. Podatke varujemo in obdelujemo v skladu s Pogoji zasebnosti.